Home O nama Proizvodi Radovi Projektovanje Kontakt  
      Naša VIZIJA je da stvaramo vrednosti koje će istinski zadovoljiti potrebe naših klijenata,
    da postanemo jedna od najreferentnijih specijalizovanih kompanija na tržištu.
             Naša MISIJA je da pružamo vrhunsku uslugu i kvalitet svojih proizvoda,
           čime stičemo poverenje svojih poslovnih partnera.
   
   
 
O nama

 

Društvo za proizvodnju, projektovanje i inženjering energetskih postrojenja i opreme Inflex doo osnovano je oktobra 1991. godine u Beogradu. Preuzmite naš obrazac za identifikaciju i potvrdu o izvršenom evidentiranju za PDV.

Tokom više od 20 godina postojanja proizvedeno je više od 1000 specijalizovanih posuda kao i više desetina realizovanih projekata iz oblasti procesnog inženjerstva, zaštite životne sredine zajedno sa uslugama čišćenja rezervoara kao i specijalizovanih projekata u oblasti prehrambene i farmaceutske industrije.

Inflex doo poseduje Integrisani menadžment sistem prema zahtevima standarda ISO 9001; ISO 14001 kao i BSI OHSAS od 2007 godine a tokom 2014 je planirana implamanentacija međunarodnih zahteva SQAS (Safety & Quality Assessment System) u vezi sa uslugama čišćenja rezervoara i drugih instalacija usled prepoznavanja značaja pune kontrole nad procesima koji mogu imati uticaja na zaštitu životne sredine.

Naši licencirani inženjeri poseduju neophodnu stručnost i za realizaciju najkomplikovanijih projekata iz oblasti termotehnike, gasne tehnike, zaštite životne sredine, tehnologije prerade i uništavanja organskog otpada u skladu sa domaćim i međunarodnim normama.

Pored navedenog posedujemo stručno znanje u vezi sa finansiranjem od strane evropskih fondova kao i izrade projektnih aplikacija za iste.

Pored stručnosti naš tim govori engleski, italijanski, češki, slovenački i ruski jezik što omogućava izradu projektne i tehničke dokumentacije i za druga tržišta kao i realizaciju projekata ključ u ruke. Izrađivali smo proizvode za klijente na područiju zemalja potpisnica CEFTA sporazuma (BiH, Crna Gora, Kosovo i Metohija) kao i za zemlje bivšeg SSSR-a u periodu a u planu je osnaživanje saradnje sa partnerima na gore navedenih područijima i privlačenju novih i tehničke dokumentacije i za druga tržišta kao i realizaciju projekata ključ u ruke.

Mi smo društveno odgovorna organizacija i verujemo je jedini istinski uspeh onaj koji je inkorporiran u širi društveni okvir.

Preuzmite dokument o politici kvaliteta i zaštite životne sredine.

Izvršni saradnik Dušan Smiljanić (Communication within english, italian, czech, slovenian language)
Direktor Stevo Smiljanić, dipl.maš.inž (Russian language)

INFLEX d.o.o.
• Društvo za proizvodnju, projektovanje i inženjering energetskih postrojenja i opreme
• Mitropolita Pavla Nenadovića br.12
11010 Beograd
Srbija
Proizvodnja: Pavla Popovića 12, Beograd
• tel./fax: 011 3988 380
• tel./fax: 011 3467 320
• e-mail: office@inflex.rs
• e-mail: inflex.beograd@gmail.com
• e-mail: dusan.smiljanic@inflex.rs (inquiries from abroad only)

done by thedule